Ons Bos op weg naar landelijke bekendheid

Hoe kunnen we meer bekendheid creëren voor de Augmented Reality routes?

Inleiding

Enige tijd geleden is op onze website een artikel verschenen over de Ons Bos app van Dutch Rose Media. Dit is een app met Augmented Reality wandel- en en fietsroutes en het aanbod wordt snel uitgebreid. Dutch Rose Media heeft al veel positieve feedback ontvangen op de app, maar de bekendheid is momenteel vooral lokaal. Dit willen zij graag veranderen.

Het project

De Ons Bos app is een prachtig product dat meer bekendheid nodig heeft en hiervoor heeft Dutch Rose Media een idee bedacht. Zij is op zoek naar fysieke verkooppunten voor routes die in de app kunnen worden gedownload. Het idee bestaat uit het verkopen van coupons met codes erop bij de aangesloten verkooppunten. Deze codes kunnen worden ingevoerd in de app wanneer de wandelaar/fietser een route wil downloaden. Op deze manier hoeft er niet perse een in app aankoop gedaan te worden, maar kan dit ook worden gedaan bij verschillende verkooppunten.

Om dit mogelijk te kunnen maken, vraagt Dutch Rose Media hulp. Zij wil graag weten wie geïnteresseerd is in het aanbieden van de routes en komt degenen die geïnteresseerd zijn ook tegemoet, bijvoorbeeld door hen materialen en middelen te bieden zoals sales/promotie materialen. Hierbij kan bijvoorbeeld ook worden gedacht aan het bieden van trainingen over het gebruik van de app.

Verwachte output/gevraagde input

Dutch Rose Media wil graag weten wie geïnteresseerd is in het aanbieden van de routes. Zij denkt graag mee met de geïnteresseerden en biedt met plezier ondersteuning op ieder vlak. Het doel bestaat uit het vergroten van de bekendheid en het gebruik van de Ons Bos app. Momenteel is dit nog zeer lokaal, maar dit wordt uitgebreid naar landelijk. Bent u geïnteresseerd? Laat het ons dan weten door een reactie te plaatsen.

Wie zit hier achter?

  • Dutch Rose Media
Terug naar overzicht