Mobiel podium regio Zuidoost-Brabant

Hoe kunnen we zorgen dat we een mobiel podium voor de regio kunnen aanschaffen en zo het theater in de buurt brengen?

Inleiding

Stichting De Hofnar, bekend van theater De Hofnar in Valkenswaard, komt met een nieuw initiatief in de regio! De Hofnar wil graag een mobiel podium realiseren om ouderen en mensen die wat eenzamer zijn het theater niet te hoeven laten missen en uiteraard ook om talenten in de regio een kans te bieden, want zij mogen optreden!

 

Het project

De Hofnar is in contact gekomen met een bedrijf dat een truck heeft omgebouwd tot mobiel podium. Zij is zeer enthousiast over het mobiel podium en wil hier graag gebruik van maken om het theater ook buiten De Hofnar beschikbaar te maken. Hierdoor hoeft niemand het theater te missen.

Het podium wordt in wijken geplaatst en hierdoor wordt lokale betrokkenheid en meer interactie in de buurt gecreëerd. Buurtbewoners praten meer met elkaar en lokale talenten krijgen op deze manier de kans om zich te laten zien, want zij verzorgen de optredens.

 

Verwachte output/gevraagde input

Het mobiel podium is een fantastisch initiatief! Dit is al beschikbaar en kan meteen gebruikt worden. De Hofnar heeft wel hulp nodig om het mobiel podium te financieren. Het gaat om €150.000 en de Hofnar zou dit bedrag graag verdelen met meerdere partijen. Op deze manier kan het mobiel podium worden gerealiseerd.

Verder zijn er ook jaarlijkse kosten, zoals bijvoorbeeld voor de chauffeur en voor de techniek. Dit bedrag zou kunnen worden voorgelegd bij de gemeentes.

Wie zit hier achter?

  • Stichting De Hofnar
Terug naar overzicht