Hee Gaode Mee...

Hoe kunnen we het initiatief 'Hee Gaode Mee' onder de aandacht brengen bij de bewoners van Heeze?

Inleiding

Hee Gaode Mee... is een initiatief van de Stichting Vrienden van Heeze. 'De Vrienden' hebben als doel om Heeze nog leuker willen maken dan dat het al is, zowel voor de eigen bewoners als bezoekers. Hee Gaode Mee... is opgezet om de inwoners van Heeze, Leende en Sterksel met elkaar in contact te brengen en aan te sporen om iets met elkaar of vóór elkaar te ondernemen. Iets gezelligs, iets sportiefs; het maakt niet uit, zolang er maar een glimlach op het gezicht verschijnt!

 

Omschrijving Project

Hee Gaode Mee... is een lokaal initiatief waarbij momenteel de Facebookgroep Hee Gaode Mee... voor de communicatie wordt gebruikt. Deze groep heeft inmiddels meer dan 600 leden maar er wordt door de bewoners van Heeze, Leende en Sterksel nog weinig gebruik van gemaakt. In de facebookgroep zou iedere inwoner van de gemeente Heeze-Leende en omgeving zijn of haar initiatief, evenement of uitje kunnen delen. Vervolgens kan men zich aanmelden om mee te gaan. Denk bijvoorbeeld aan de wandelvereniging uit Heeze die een wandeltocht organiseert of de lokale motorclub die volgend weekend een tour door de regio gaat maken maar ook beide verenigingen die SAMEN een leuk initiatief ontplooien!

Hee Gaode Mee... zorgt voor meer leefbaarheid, samenhang en ontmoeting in de gemeenschap van Heeze. Onder het motto "samen dingen doen is leuker dan alleen" probeert de stichting mensen te enthousiasmeren om meer met elkaar te gaan doen, maar helaas wordt dit nog niet opgepikt door de bewoners.

 

Verwachte output/Gevraagde input

De Stichting Vrienden van Heeze vraagt zich af hoe ze ervoor kan zorgen dat Hee Gaode Mee... beter onder de aandacht komt. Hoe kunnen ze ervoor zorgen dat lokale initiatieven worden geinitieerd, gedeeld en vervolgens ook reactie krijgen? Is Facebook wel het juiste medium of moeten ze (daarnaast) ook kijken naar alternatieven? Studenten communicatie van het coöperatiehuis gaan zich met deze vraag bezig houden! Heeft u ideeën of tips reageer dan.

Wie zit hier achter?

  • Vrienden van Heeze
Terug naar overzicht