Voucherregeling: financiële bijdrage voor uw innovatief idee

Voucherregeling: financiële bijdrage voor uw innovatief idee

26 maart 2015

Met het voucherprogramma probeert de coöperatie een verbinding te leggen tussen de kennis en kunde uit de Brainportregio, zoals techniek en design, met de "landelijke" thema's als natuur, vrije tijd of leefbaarheid.


Mocht u met uw bedrijf of organisatie een initiatief aan het opstarten zijn, maar ontbreekt het u aan de middelen, dan kunt u in aanmerking komen voor een voucher. Met de voucher kunt u een tegemoetkoming van 50% investeringen krijgen met een maximum van 20.000 euro.


Na voorbespreking van uw initiatief krijgt u een uitnodiging voor een toelichtingsmoment. Hier wordt uw idee of initiatief voorgelegd aan een commissie die graag meedenkt om uw project verder te brengen. Indien zij enthousiast zijn over uw project dan kennen zij een voucher toe. Voor 2015 zijn er nog twee indienmomenten. Deze momenten sluiten eind mei en eind oktober.


Mocht u verdere vragen hebben of een voucher aan willen vragen, neem dan gerust contact op met Has van Helvoort (h.vanhelvoort@odzob.nl) zodat we samen de mogelijkheden van de voucher kunnen bekijken. Voor meer informatie kunt u ook hier terecht.

Terug naar overzicht