Nieuwe stagiaires stellen zich voor

Nieuwe stagiaires stellen zich voor

11 februari 2015

Hallo,

Wij zijn Joost en Tom, twee studenten aan de Fontys Hogeschool voor communicatie in Eindhoven. We hebben aardig wat gemeen, zo zijn we allebei 21 jaar en wonen, werken en sporten we al ons hele leven in Eindhoven en delen behoorlijk wat interesses.

Zo houden we allebei van sporten. Beiden supporten we PSV maar voetballen we zelf niet. Joost keept bij hockeyclub Oranje-Zwart, Tom korfbalt in dezelfde clubkleuren bij CKV Rust Roest. We houden allebei van reizen, zoals bijna iedereen, zowel zon, zee en strandvakanties als mooie citytrips komen waar het kan in onze agenda’s voor.

Ook houden we beiden van muziek, maar daar waar Joost het liefst festivals bezoekt in de zomer, houdt Tom meer van de concerten, al vindt hij een leuk festival met goede artiesten ook nooit een slecht idee.

Wij gaan hier bij de coöperatie aan de slag als stagiaires tot midden juni. Wij zullen hier meedenken en meewerken aan lopende projecten en zullen ook zelfstandig aan de slag gaan met opdrachten. Zo zullen wij mede verantwoordelijk worden voor het bijhouden van de site, het opstellen van nieuwsbrieven en het up-to-date houden van de social media.

Wij kijken er naar uit om de komende maanden veel mee te helpen in het coöperatiehuis, veel nieuwe ervaringen op te doen en veel te leren.

Met vriendelijke groet,

Joost van Mameren en Tom ‘t Lam
Fontys Hogescholen

Terug naar archief