Grenzeloze ondernemers gezocht!

Grenzeloze ondernemers gezocht!

24 februari 2015

Interesse in samenwerking met België en kunt u daarbij hulp gebruiken?

Het doel van dit project is de samenwerking tussen ondernemers (MKB/KMO) in de grensstreek van Nederland en België te bevorderen en op deze manier ontmoeting, clustervorming en eventuele marktintroducties over de grens te bewerkstelligen.

Immers: aanbod, kennis en netwerken zijn veelal per regio of land georganiseerd, waardoor het soms lastig is om de stap te nemen om over de (Belgische) grens te kijken. Hierin willen wij graag verandering brengen.

Wij zijn daarom op zoek naar MKB-ers, gevestigd in het gebied Boven-Dommel/De Kempen, die een vraag of case hebben waarbij zij voet aan de grond willen krijgen in het Belgische grensgebied (provincies Limburg, Antwerpen).  We zijn op zoek naar concrete vragen m.b.t. samenwerking, kennisdeling of afzet van een vernieuwend product in België.

Bent u zo’n ondernemer die interesse heeft maar die niet verder komt of wellicht niet goed weet waar te beginnen en wat hulp kan gebruiken, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij willen graag met u kijken of we via ons netwerk de juiste verbinding tot stand kunnen brengen.

Laat hier uw contactgegevens achter, dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Terug naar archief